irinadehartie.blogspot.com Web analytics

miercuri, 19 august 2009

Am uitat! Dimineaţa, pe la nouă fără un sfert, înainte să ies din scară, de pe balcon vine tacticos la uşă, ca să mă conducă, un clovn negru-auriu căruia-i e frică şi de şurubelniţe şi de ghilimele şi de florile-n formă de bujor cu parfum de lăcrămioară.

4 comentarii:

Teodor spunea...

tare sa-ti fie frica de clovni, ca lui Kramer :)) dar vad ca la tine nu e cazul :P

Anonim spunea...

nu toti clovnii sunt simpatici
dar al tau cred ca este :o)

K. spunea...

@Teodor: Aşa cum zice Fanfan..sunt unii...absolut deloc simpatici. Al meu e totusi mai excentric.Câteodată nici nu se machiază şi tot are gura cât un balansoar :)

@Fanfan: Al meu e simpatic foc! Are picioare glumeţe, pălărie de cânepă, păr de auriu şi ochi de lemn, maini de fineţe şi doi saci plini cu negru lucios.

@Fanfan şi Teodor: Dacă vreţi o copie a clovnului de balcon rugaţi-l pe poştaş. Vă costă un cuvânt dacă-l vreţi la indigo sau o propoziţie dacă-l preferaţi oglindit. Dacă poştaşul refuză, apelaţi la una din zâne. Preferabil la cea originală. E cam greu de găsit totuşi...Căutaţi să aibă ochi de gin!

Anonim spunea...

stii filmul ala?... cum se numea? cu Gerard Depardieu ... Bogus! cand un baietel a desenat un om cu un nas maaare pe o foaie de hartie, personajul a prin viata si a devenit prietenul lui cel mai bun ... as prefera asa un prieten in loc de clovn :)