irinadehartie.blogspot.com Web analytics

miercuri, 24 februarie 2010

Astăzi am alergat repede repede printr-o sfoară despletită. M-am întâlnit cu o voce răguşită şi cu un Ţ mare de mână. Eu sunt luna decembrie. Numele tău de familie e o sărbătoare cu săpun şi boabe mici de mărgăritar.


5 comentarii:

Mihai spunea...

Comic :)) , bun asta

Corin spunea...

Un blog atractiv mereu te cheama inapoi . Iar acum m-am intors si se pare ca din nou scriu un comment , sau poate doar fiinta interna imi spune "nu fi fraier ... scrie" . Indiferent , pot sa declar , ca sunt fericit cand vad ce scri . Este frumos . Ma stradui si eu sa astern cateva propozitii/posturi/ganduri/vise? pe o foaie virtuala si un pix virtual ce poarta denumirea de tastatura . Hmmm . Am fost cam in afara subiectului pana acum .Fapta intarzie pe la altii mai experimentati, noi ne laudam cu o veche achizitie, cu un cuvant . Asta e noul pe gand si il vreau si pe al tau aici. Sa-mi spui ce si cum despre urmatoarea ta replica, fapta sau nebunie. Despre ganduri, cate la numar. ... daca cumva doresti si ai timpul necesar sa arunci un ochi si peste blogul meu :) ... http://corynn.wordpress.com ... Poti edita postul meu si sa stergi linkul dupa ce ai citit , nu doresc sa fac reclama si ma scuzi . O dupa-masa placuta si plina de zambete iti urez . Un licean "complex" ( by you ) - Corin -

Monturi Crap spunea...

Comic-tragic

Pescuit Clean spunea...

Nebunia nu este chiar asa de rea daca nu o simti.

K. spunea...

@Mulţumesc, Mihai. Nu mai ştiu dacă trebuia să fie comic, dar...e bine că te-am făcut să râzi :)
@Corin, mulţumesc pentru gândurile frumoase. Blogul e la fel de complex ca şi liceanul :)
@Monturi Crap- Dramă în trei hohote de râs
@Pescuit Clean - Chiar mă gândeam cum ar fi să fiu nebună câteva minute. Să am o căciulă roşie şi-un lighean galben şi să cânt naşterea lui Quijote pe la colţurile maşinilor nespălate.