irinadehartie.blogspot.com Web analytics

joi, 13 noiembrie 2008

Cine mai plânge la 4:36 AM?

Pe sub rama dreaptă îmi scapă o lacrimă de somn. Se aşteaptă talente noi la concursul de plâns dimineaţa la 4:36. Avem nevoie de chitarişti, de zugravi, de matematicieni, de zmei, de precupeţe, de imigranţi, de emigranţi, de genuri gramaticale şi arareori de redactori de note muticale...adică nici muzicale..nici mute..ceva..la răscruce.
Înscrierile se fac până în data de 15.09.2010 şi decernarea premiilor va avea loc în prima duminică după 21.09.2002. Vă aşteptăm! Elevii, studenţii şi pensionarii sunt înscrişi de la sine. Restul...vă rugăm completaţi dvs. o cerere...şi vă mai aşteptăm cu drag. Dacă doriţi puteţi proba. Poate găsiţi ceva ce vă place. Apoi vă vom oferi drept rest trei gume Orbit şi vă vom întreba dacă nu vreţi să asortaţi lacrimilor câteva suspine. Nu nu...pe frez nu ţinem! Şi mai lăsaţi-mă că sunt în pauza de masă...La 4:36 AM mâine deschidem din nou ghişeul.
Pe sub rama stângă îmi scapă o înjurătură de somn.
Mulţumesc! La revedere.

Un comentariu:

Razjudec spunea...

nu ti-am citit..nimic..din ce ai scris aici..promit ca ma intorc...(acum chiar tre sa plec)

mi-a placut mult ce ai scris..la ultimul blog al lui chirile..chistia cu groapa de gunoi..batista alba..batista murdara..stii tu..
..o seara buna