irinadehartie.blogspot.com Web analytics

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Papusa de portelan


Ma apropii de chiuveta cu gandul la snitelele de pui. Ma uit in oglinda si ma intreb de ce am urme de perna pe fata la cinci dupa-masa. Ridic o mana ca sa imi asez parul infometat si simt chiuveta rece pe pielea de pe burta.Apoi ma transform in papusa de portelan. Vraja a fost facuta. Acum mi-e teama ca o sa ma sparg la cea mai usoara bataie in usa. Am ochi de sticla si imi place sa santajez iepurasii din cada. Ma indragostesc de buretii albastri si de sinagoga din Sinaia. Sunt singura. Sunt o papusa de portelan singura care nu doarme de teama ciocarliilor. Si nu vreau sa ma marit. Sunt o papusa de portelan specialista in IT la companii multinationale care nu stie sa scrie de mana si are ca asistenta personala o investitoare carliontata din plumb.

Sunt singura pe o corabie de hartie de matematica. Si nu prea-mi place geografia. Nu prea-mi place sa merg cu tramvaiul. Nu-mi place sa se joace cu mine copiii de peste trei ani.

Sunt o papusa nervoasa pe care o apasa caldura laptopului pe pielea de pe burta de portelan.Vraja a fost facuta. E cinci si zece. Mi-e foame. Ma asteapta snitelele.

Niciun comentariu: