irinadehartie.blogspot.com Web analytics

luni, 19 octombrie 2009

Offtopic

Pentru că am văzut că aşa se face...vă arăt şi eu ce am primit azi-dimineaţă. Mulţumesc :)


Blogu' in Roll spunea...

(offtopic :D)
Buna!

Suntem bloggerii Zizzou (http://zizzou.wordpress.com), Brightie (http://partealuminoasa.wordpress.com) si Luana (http://www.angles.ro). Sub motto-ul "Vrem sa iti citim blogul!"organizam un mic concurs: saptamanal propunem cititorilor nostri 3 bloguri care ne plac si ei il voteaza timp de o saptamana pe cel preferat. La sfarsitul saptamanii de votare, blogul cel mai votat va fi desemnat castigatorul competitiei, primind in schimb: un review din partea noastra si afisarea banner-ului/linkului in roll-ul blogurilor partenere pentru o perioada de o saptamana.

Saptamana aceasta blogul tau a fost propus, alaturi de alte doua bloguri, sa participe in competitia Get In Roll si va aparea la adresa de aici: http://zizzou.wordpress.com/get-in-roll/. Scopul acestui concurs este acela de a face cunoscute cititorilor nostrii bloguri noi si interesante, oferindu-le in acelasi timp promovare.


Mai multe informatii le poti afla de la adresa:

http://zizzou.wordpress.com/get-in-roll

Daca nu vrei ca blogul tau sa ia parte in mini-concursul nostru, trebuie numai sa ne anunti pe adresa aceasta

get.in.roll@gmail.com

Pentru orice intrebare, propunere sau obiectie ne poti contacta la aceeasi adresa.

Un comentariu:

Zizzou spunea...

Buna,

Iti multumim ca ai acceptat sa participi la competitia noastra. Poti sa adaugi chiar si un banner daca vrei, il gasesti pe pagina competitiei.

Oricum iti uram mult succes si o sa te citim in continuare!